Warning! FastDnsResolve.com has expired. If this is your domain name you must renew it immediately before it is deleted and permanently removed from your account. To renew this domain name visit http://www.NameBright.com

Activitats

Menjar i compartir taula seran uns dels plaers més segurs que trobareu al Lluçanès: xais de gust excel·lent, caça, bolets, porcs, cabrit, conill, ànec, coques, pa de llenya, embotits… formen part de la cuina lluçanesa. A Casanova de Pere-Riera, un grapat d’amics, un bon àpat, una excursió pels volts i la tranquil·litat i la serenor del paisatge seran els vostres aliats perfectes.

Però si voleu en algun moment compartir la dinàmica social, podreu, a més, gaudir de la ciutat de Vic que es troba només a 15 minuts de Casanova de Pere-Riera.

Les passejades a peu són sempre recomanables en una zona on cada època de l’any aporta elements significatius i gratificants: mil camins amb herbes aromàtiques i remeieres, bolets, pedres, flors, fauna autòctona, rierols i fonts.

2009_08_10_IMG_0419

Els amants de la bicicleta podreu triar entre el risc, el plaent passeig, les excursions organitzades

Però el ric patrimoni cultural també us aportarà moments intensos i interessants: fires, festes i tradicions, mercats, jornades, aplecs, exposicions, centres i espais temàtics, museus i conjunts arquitectònics.

Per als moments d’esport i oci gaudireu de les rutes, el senderisme, l’hípica o els viatges amb globus aerostàtic.

No oblideu passejar-vos pels pobles de l’entorn i gaudir dels seus productes gastronòmics i artesanals: coques, pans, mels i melmelades; teules, cistelles, fustes i ferreria, vidre decorat, paper maixé, ceràmica…

Altres enllaços d’interès: